lauantai 5. elokuuta 2017

Kesäshoppailut

Mulla on vielä hetkeksi töitä eli rahaa, ja sehän meinaa ostelua! Lumouksesta kotiutuin tällaisen setin. Olen iät ja ajat tahtonut pentagrammikorviksia, siis just tollaisia yhdellä kärjellä seisovia ja ilokseni sellaiset tulivatkin vastaan. Lucifer-hiuspanta puolestaan on Tiina Ulkuniemen Rogue-brändiltä, ja tykkään siitä tosi paljon! Kotimainen käsityö rulaa. Sukat taas ovat Killstarilta. Katselin näitä jo Neoman tilatessani, mutta Lumouksessa en sitten enää osannut kieltäytyä kun tulivat vastaan. Ostin myös pentagrammisukat, mutta ne olivat harmikseni ihan tosi pienet! Paljon pienemmät kuin nämä. Lahjoitin ne pienikoipisemmalle ystävälleni, joka ilahtui. :>
I've got a job for another month, and that of course means shopping! I got these from Lumous Gothic festival. I've wanted pentagram earrings for a long time, and I mean the ones with one point down. I'm glad I finally found one of those. Headband with Lucifer sigil is from Rogue by Tiina Ulkuniemi, Finnish alternative brand. It's super cool and I like it! And socks are from Killstar. I just couldn't say no when I saw these. I also got socks with pentagrams, but they were awfully small, much smaller than these. I gave them to my friend with smaller legs and she got happy :>Mua vähän huvitti kun katsoin ostelujani, kun en mitenkään varta vasten lähtenyt ostamaan kaikkea saatanallista :D Taisin vuosi sitten kirjoittaa etten oikeen perusta koko okkulttisesta muotibuumista ja en kyllä tykkää vieläkään kaikista elementeistä, mutta alan selvästi lämmetä tälle jutulle jälkijunassa. 
I was kinda amused when I looked at my shoppings, because I didn't actully plan to buy everything satanic :D I wrote one year ago that I'm not a huge fan of this whole occultic fashion thing and I still don't like everything in it. but obviously I'm warming up with this when I'm getting older...

Koska kesä tarkoittaa massiivisia alennusmyyntejä, hankin myös jotain ihan perusvaatteita. En omistanut yhtään kevyen kesäistä maksimekkoa, ja ihastuin tähän! Se taisi olla KappAhlista. Haaveilin mustasta, mutta sellaista ei löytynyt. Koska olen tunnetusti tummanpunaisen ystävä ja tämä maksoi jotain 15 euroa, ei tarvinut kauaa miettiä. Meko on aika väljä, mutta just hyvä vyön kanssa!
Summer sales are on, so I also got some regular clothing. I didn't have a maxi dress, and I fell in love with this! I think it's from KappAhl. I wanted black but I couldn't find any. I'm a fan of dark red shades and this cost like 15 euros, so I didn't have to think about it too much. It is pretty loose, but it works nice with belt!

Ostin myös ihka ekat shortsini! Tai on mulla ollut yhdet ennen näitä, mutta ne ovat jotkut kirpparifarkuista leikellyt. En ole oikeen koskaan tykännyt housuista, vaan olen vahvasti helmaihmisiä. Mutta yhdet shortsit on oikeasti tosi kiva omistaa, olen käyttänytkin näitä aika paljon. Tykkään tosta tähtikuosista erityisesti. Mun koossa on noin yleensä tarjolla lähinnä sinistä farkkua, joka ei napostele sitten yhtään. Nämä löytyivät hemarilta.

I also got my very first shorts! I mean I have one pair already but they are cut from second hand jeans. I've never been a huge fan of pants, I just love my hems. But I liked that star pattern so much that I needed these, and I've used these very much already. Usually they just make regular blue denim shorts on my size and I don't like that at all. I got these from H&M.
Käytkö sinä kesän aleissa?
Do you seize summer sales?

6 kommenttia:

 1. Jostain syystä sesäaleissa ei tänä vuonna ollut oikein mitään minulle. Viime aikojen trendit on kyllä olleet vähän liian värikkäitä. :D Mutta kiva kun itse löysit jotain mieleistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuolla on aivan liikaa sitä väärää kasaria ja ihme värioksennuksia :D Hain itsekin vähän mustempaa kamaa mutta nuo värit osuivat juuri kohdalleen!

   Poista
 2. Kivoja kesäostoksia, varsinkin tuo panta. Mulla on myös Lumouksesta Roguelta ostettu toppi jonka printtiä rakastan! Mulla on nyt kesän alennusmyynneistä tullut ostettua vaan joitakin alusvaatteita ja sukkikset, muistaakseni ei muuta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi panta on tosi kiva, se näyttää rusetilta kun katsoo kauempaa :) Alethan on just parasta aikaa ostaa alusvaatteiden ja sukkisten kaltaista peruskamaa!

   Poista