sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

I'm the green fairy!

Koska mullakin on ikkunat, oon iloinen siitä että päätin juhlia vappua jo perjantaina goottibileissä. Lumimyrsky vaakasuoraan ei varsinaisesti houkuttele juhlimaan ohuissa hepenissä! En ole päässyt ollenkaan viihteelle pariin kuukauteen pienen talouskatastrofin takia ja olen ollut vähän alavireisissä tunnelmissa sen takia, mutta perjantai-ilta korvasi kaiken. Tein iltapalaksi tex mexiä ja maistelin suklaadonitseja sekä skumppaa ennen baariin lähtöä. En ole ennen käynyt goottiklubilla ja mulla oli ihan superhauskaa :) Tapasin kavereita, jutustelin uusille tyypeille ja viihdyin tanssilattialla pilkkuun asti, kiitos vaan kaikille DJ:lle! Asuksi valitsin absinttikeijuni, jota olen käyttänyt toistaiseksi vain kerran. Korjasin sitä sen verran, että tein pyrstöön uuden etukappaleen solkineen päivineen ja tein uudet siivet. Vanhat sain edellisellä kerralla jo hajalle :D Mä tykkäsin niistä värin puolesta enemmän, kun tuo tafti on niin synkkää, mutta päätin kokeilla miltä läpinäkyvät kulta-vihreät kimaltavat siivet näyttäisivät. Nämä uudet tein sellofaanista ja kuorrutin varmaan kilolla glitteriä. Korvaan tuon kultaisen reunan kyllä myöhemmin mustalla, koska se on tässä asussa ihan liikaa. Mutta muuten tykkään niistä! Myös hattuni sai uuden glitterpinnan. Kiinnitin hileen askartelulakalla ja hiuslakalla etteivät kanssajuhlijat tukehtuisi keijupölyyn, mutta siitä huolimatta jokainen vauhdikkaampi liike pöllähdytti ilmaan pienen glittersateen. Luullakseni olin siis varsin uskottava keiju!

Greetings from Finland, we are celebrating Walpurgis night in frigging snowstorm! I'm so glad I did my partying already on Friday. I've been short on money and because of that I haven't been out in two months, and that sucks. But now I had some extra to spend, so I prepared some tex mex food for dinner, drank sparkling wine and had chocolate doughnuts. After that I attended to goth club for the first time and I had so much fun! :) Weather was sunny and mild on Friday, so I didn't freeze in my outfit. I decided to wear my absinthe fairy outfit, because I've used it only once before. I fixed it a bit. I made new front piece for my bustle and new wings from cellophane. I liked my old wings better because they had better color, but I broke them last time and this time I wanted to try doing transparent shiny wings. Those golden edges were too much compared to my dark gown and I'll be replacing them with black ones later, but after all I like these! I finished them and my hat with ton of glitter and settled it down with hairspray and crafts varnish, because didn't want to choke other goths to loose glitter :D But every time I moved more suddenly my wings and hat shed tiny cloud of glitter around, so I guess I was very beliavable fairy! DJ's were good and I stayed in the dancefloor till the end. 


On mulla muuten ihan uutisiakin, sain vihdoin töitä! Kyseessä on vieläpä läheisesti omaan alaan liittyvä pesti varastohommien muodossa. Se on ihan kokopäivätyö, kestosta ei ole vielä tarkkaa tietoa mutta muutama kuukausi ainakin on luvassa. Kaikki tapahtui yhdellä rytinällä, kävin perjantaiaamuna haastattelussa ja iltapäivällä pyydettiin töihin jo tiistaiksi. Olen tästä todella onnellinen, sillä rahan lisäksi päivärytmi ja työkaverit tekevät mielenterveydelle hyvää. Sikälikin hyvä että juhlat on juhlittu jo perjantaina, niin voin tämän itse vapun ajan keskittyä unirytmin korjaamiseen ja valmistautua henkisesti uuteen työhön :)
Oh btw, I got a job! Finally! It is connected to clothing industry and I'll be storage worker. It is a full-time job, I don't know yet how long it's going to last but couple of months at first. It all happened so suddenly, I attended job interview on Friday morning and afternoon I got phone call where they invited me to work on Tuesday. I'm so glad, because I need money but also social contacts and ways to spend my days. It's good that I celebrated already on Friday, because now I can rest for two days and get mentally prepared for my new job :) Ajattelin alunperin tehdä vielä vähän leveämmän, maskimaisen meikin, mutta päädyin sitten tällaiseen. Irtoripset kiinnitettyäni olin valintaan tyytyväinen, sillä nuo kapeammat juovat ovat elegantimmat räpsyjen kanssa. Häivytin sävyt melko utuiseksi. Ne olisivat kyllä toimineet myös maltillisemmalla häivytyksellä. Vedin Sleekin paletilla myös kulmat vihreäksi ja sudin vihreää  aavistuksen verran poskipäille sävyä antamaan. "Huulipuna" on oikeasti Essencen rajauskynää :D se on se longlasting-versio, joka todellakin pysyy huulilla ja ei kaipaa päälleen varsinaista huulipunaa. Parasta siinä on se, ettei se sotke eikä leviä vaikka huulia hieroisi sormin. Ajattelin aluksi ostaa ihan turkoosin/vihreän huulipunan, mutta onneksi bongasin tuon kynän ensin. Se kun maksoi jotain alle 2 euroa ja itse huulipunalle ei välttämättä olisi ollut kauheasti jatkokäyttöä. Viimeistelin meikin strasseilla ja mua ihan tosissaan harmitti pestä tätä meikkiä pois! Se ja asuni saivat paljon kehuja illan aikana ja eihän tällaisia turhan usein pääse tekemään. Seuraavia kemuja odotellessa! 
At first I thought I'll create more wide, mask-like absinthe fairy makeup, but I ended up with this. After applying eyelashes I was wery happy with this, because thin lines look more elegant with my feather lashes. I blended my eyeshadows very blurry, but I guess they would have been great with less blending as well. I used my Sleek palette to do green eyebrows and I used some green color for my cheeks to add some color. "Lipstick" is actually Essence's eye liner pen :D It is the long lasting version and I'm so glad I purchased it before buying any lipstick, because this cost like 2 euros and it is great. I mean, it won't fade or mess even when I rub it with my fingertips! I finished the makeup with rhinestones and I really didn't want to wash this makeup away! This look had lots of compliments during evening and I really don't have so many opportunities s to do something like this. Hope the next party will be soon! Klubilla oli kuvauskielto, joten sieltä ei ole todistusaineistoa. Mutta hauskaa oli! Teille simasuille toivotan oikein hauskaa vappua lumihelvetistä huolimatta!
Photographing was not allowed at the club, so I don't have evidence about the party. But I  had great time! Happy Walpurgis night!

10 kommenttia:

 1. Hitsin hieno keijuasu! Ja oikein paljon onnea työpaikan johdosta! ^w^

  VastaaPoista
 2. Congratulations, on your job it sounds good. I love absinthe fairy costume and the green eyeliner used as lipstick. I've been stock up on some of the Essence makeup it's a great bargain beauty brands.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you, I'm so excited about my job! I also have some Essence brushes and they are very nice :)

   Poista
 3. Upea keiju! Tuo hattukin myrkynvihreine efekteineen sai hymyn kasvoille! :D Ja onnea uudesta työstä, väliaikainenkin työkokemus omalta alalta on varsin hyvästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :> kyllä vaan, kaikki työkokemus on eduksi ja CV kiittää!

   Poista
 4. Upeana olet ollut liikenteessä, ja paljon onnea työpaikasta! Ite aloitan työt ensi viikon maanantaina ja vaikka sekään ei ole kuin muutaman kuukauden, niin olen hyppinyt riemusta. Saa oikeasti sitä rytmiä elämään ja pääsee tekemään jotain muuallakin kuin neljän seinän sisällä :) Toivottavasti on myös mielenkiintoista hommaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Hauskaa että molemmat sai töitä samoihin aikoihin, se kun ei tänä aikana ole mikään itsestäänselvyys! Muutama kuukausikin on aina eduksi, vaatekaappi pääsee taas kasvamaan ;D

   Poista
 5. Ihan mahtava asu, ja kivan erikoinen teema siinä! Paljosti onnea myös työpaikan johdosta :) <3

  VastaaPoista