lauantai 10. joulukuuta 2016

Kesän teeostokset Ouncesta

Teekaappini alkaa olla tyhjä ja aloin ajattelemaan uutta tilausta. Sitten muistin, että mullahan on kahdesta Ouncen laadusta postaus kirjoittamatta! Ostin ne elokuussa, kun kävin viimeksi Helsingissä.

Taj Mahal luomu
Tässä on mustaa teetä, kanelia, inkivääriä, kardemummaa ja mustaa pippuria. Musta tää oli tosi hyvää, sillä rakastan itämaisia mausteita ja hyvin maustettua teetä. Tuoksu ja maku ovat vahvasti glögimäisiä. Myyjä suositteli tätä syysiltoihin, enkä voisi olla enempää samaa mieltä - join tätä kynttilänvalossa kupin jos toisenkin. Sopii myös jouluteeksi.


Jasmin Bagdad
Mustaa ja vihreää kiinalaista teetä, granaattiomenan kukintoja, jasminkukkaa, auringonkukkaa, punaherukkaa ja goji-marjoja. Tykkäsin hurjasti Idän pikajunasta, joten otin toisen musta-vihreän kokeiluun. Herkullista oli tämäkin! Tuoksussa on kukkasia ja maussa marjoja. Maistuu aika vahvasti "punaiselta" noiden marjojen takia. Tää oli tietenkin hyvää myös jääteenä. 


4 kommenttia:

 1. I love my tea and sounds lovely.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I love tea too! Sorry for not having translation this time, if you are interested about tea posts then I could translate next one :)

   Poista
 2. Jee, teetä! Taj Mahal kuulostaa ihanalta, siitä voisi saada ehkä myös hyvää chaita! Jasmiinista en oikein välitä, mutta ilmeisesti tuo Jasmin Bagdad maistuu siis enemmän marjaisalta kuin jasmiinilta? Onko muuten tietoa, että löytyykö Tampereelta jotain kivoja teekauppoja? :)

  VastaaPoista
 3. Nii sitä maitochaita meinaat? Varmasti sopisi siihen! Lisäisin kyllä vielä mausteita, jos maidon kanssa tekisi :) Bagdad tosiaan maistuu enemmän marjoilta! Tampereen teekauppoihin en ole vielä ehtinyt perehtyä, mutta kova aikomus on.

  VastaaPoista