perjantai 23. syyskuuta 2016

Toiseen tuuleen

Vihdoinkin se tapahtuu. Musta tulee tamperelainen marraskuussa! Löysin mahtavan uuden asunnon, vaikeaa uskoa hyvää tuuriani! Muutan sievään pikkukaksioon, jossa on ruhtinaallisesti kaappitilaa mekoilleni. Seuraavasta kuukaudesta tulee melkoinen, sillä muuttaminen on työlästä. Töitäkin olisi hyvä saada, ja olen ollut kärppänä työpaikkailmoitusten kanssa ja perehtynyt paikallisiin vaateusalan yrityksiin ja teattereihin.
It's finally happening. I'm moving to Tampere on November! I found awesome new place, hard to believe I really got it! I'm moving to neat two-room aparment, which has enough closets for my dresses. Next month is of course going to be busy. And it would be cool to find a job too, so I've stalked job ads and familiarisized with local garment industries and theatres. 

Mun oli tarkoitus postata joka päivä koko lokakuun ajan jotakin pientä halloweenaiheista tai syksyyn liittyvää, koska halloween on mulle vuoden tärkein juhla ja rakastan syksyä. Koska ihmisillä on joulukalentereitakin, niin halloween countdown olisi varmasti ollut hauskaa puuhastelua sekä itselleni että lukijoille, joista moni taitaa olla yhtä kovasti halloweenihmisiä kuin allekirjoittanut :D Mutta koska elämäni heitti taas tuplavolttia, en usko että kykenen toteuttamaan ideaani niin isossa mittakaavassa. En ehkä ehdi edes juhlia halloweenia ollenkaan, sillä muutto osuu halloweenpäivälle ja potentiaalinen sitä edeltävä juhlimisviikonloppu menee varmasti pakkaamisen ja siivoamisen viimeistelyssä. Ehdin jo aloittaa tämän vuoden pukua, mutta se on niin työläs etten muuttokiireiden ohella sitä varmasti ehdi saada valmiiksi. Koska projekti on isohko, ajattelin kertoa siitä sitä mukaa kun se etenee. 
I was supposed to post something connected to halloween or fall every day on October, because halloween is the best party of year and I love fall. People have advent calendars so I thought that halloween countdown would be fun. But because my life is upside down again, I don't think I'll manage posting every day. Maybe I won't even celebrate halloween this year at all, because my moving day is halloween and the weekend before is going to be full of packing and cleaning. I already started my gown for this year, but it is an arduous one so I don't think I can make it on time. Because my project is kinda big, I thought that I'll tell you about construction as the gown takes form.

Olen tosi onnellinen, sillä muutos on erittäin tervetullut. Syksy on aina ollut muutoksen aikaa, yhden asian kuolemista ja toisen asian syntymistä. En siis keksi parempaa aikaa muuttaa, kun ruskakin vilkuttaa hyvästejä täällä Lahdessa ja Tampereella tervehtivät kokonaan uudet kuviot. Lintsillä tuli käväistyä elokuun lopussa. Tämä Ukko-vuoristoradan riepottelema iloinen hattaraselfie kuvastaa parhaiten mielialaani tällä hetkellä!
I'm so happy, beacause change this big is very welcome. Fall is always the time of change, death of one thing and birth of another. I don't find better time for moving out, when fall colors in Lahti are saying goodbye and Tampere says hello with whole new adventures. I visited Linnanmäki and it's roller coaster Ukko on late August, so this fuzzy and happy cotton candy selfie describes my current feelings!


10 kommenttia:

 1. I've been wanting to blog about Halloween but currently since, there are renovations on my new house that's taking priority. I'm aiming to be in before Halloween having my new house renovations.

  I hope you enjoy your move as sometimes change is always a good thing.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you, I love the idea of moving! Fresh start is a good thing. I hope your renovation goes well too! :)

   Poista
 2. Onnea kämpän löytämisestä! Tampere on kiva kaupunki^^
  Kaveri lähti just Tampereen teatterin puvustamosta Lahteen ja Treellä oli samaan aikaan joku pukijan paikka auki jota sille tarjottiin, mutta kaveri ei ottanut sitä, kun siinä ei kuulemma olis ollut häävisti vapaa-aikaa :D En sitten tiedä tarkemmin, mutta uskoisin että sulle varmasti löytyy jotakin ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Noniin, tässähän on sitten hyvä tasapaino kaupunkien välistä muuttoliikennettä ajatellen. :D Olen töiden suhteen aika optimistinen, työttömyyttä on Tampereellakin paljon mutta toisaalta työpaikkoja ja mahdollisuuksia on enemmän kuin Lahdessa!

   Poista
 3. Ihanaa että kämppä löytyi ja toivottavasti muutto sujuu vaivattomasti! :) idea halloweenkalenterista olisi ollut kiva, mutta välillä tosiaan tapahtuu liikaa kaikkea samaan aikaan. Syksy on minullekin sitä inspiroivinta aikaa, mutta nyt on sitten niin paljon koulua ja töitä että bloggaamisen pariin pääsee kunnolla taas vasta joskus lokakuussa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ^^ Syksy on kenelle tahansa normaalin päivärytmin omaavalle vähän haasteellista aikaa, kun energiaa olisi mutta aikaa ei! Tai siis me onnekkaat jotka emme kärsi kaamosmasennuksesta ym. Mutta ensi vuosi on ihan yhtä hyvä aika halloweenkalenterille!

   Poista
 4. Onnea uuteen kämppään ^o^ !!!

  VastaaPoista
 5. Hyvä että sait kämpän. Tampere on varmaan ainoa kaupunki, jonne suostuisin Itä-Suomen ulkopuolella muuttamaan :) Muualla en voi sietää sitä murretta ja asennetta, joka ihmisillä on. Voi tietty olla, että nämä on näitä savolaisten ennakkoluuloja, mutta tamperelaiset ovat oikein mukavia ja kaupunkikin on miellyttävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tamperehan on Suomen vetovoimaisin kaupunki, joten et varmasti ole ainoa joka ajattelee noin :) Itse en periaatteessa ole paikkakunnan suhteen kovin kranttu, mutta koska tuppaan jäämään vuosikausiksi aloilleni sen sijaan että muuttaisin vuoden-kahden välein, valitsin tällä kertaa kaikista kiinnostavimman kaupungin. Paremmat työllisyysnäkymätkin puhuivat puolestaan.

   Poista