torstai 15. syyskuuta 2016

Sifonkia

Mulla on kaksi uutta lempiasiaa! Ensimmäinen on sifonki ja toinen on tummanpunaiset sävyt, etenkin burgundi. Molemmat ovat kätevästi tällä hetkellä pinnalla muutenkin, joten sopivan väristen vaatteiden ja asusteiden löytäminen on helppoa. 
Uudesta lempikangaskaupastani Palasta löytyy aina kaikkea ihanaa. Kävin kesällä kaivelemassa ja kotiutin aika monta palaa, vähän kaikenlaista sekalaista: sifonkia, puuvillaa ja taftia. Palassa kaikki hinnoitellaan painon mukaan ja sieltä tekee tosi edullisia löytöjä! Kävin ensimmäiseksi ostamani kevyen, burgundinpunaisen sifonkipalan kimppuun ja tekaisin perinteisen suorakaidehameen leveällä kuminauhavyötäröllä. Sifonki sopii erityisen hyvin rypytettäväksi, joten kasasin tähän niin monta leveyttä kun ostamani palasta sai irti. Tästä tuli todella muuntautumiskykyinen ja helppo vaate, jota on yksinkertaisuutensa ansiosta helppo yhdistellä yläosiin ja asustaa.

I have two favourite things: chiffon and dark red shades, especially burgundy. Both are quite hip right now so finding burgundy clothes and accessories is easy.
I have new fabrics again... from my new favourite fabric store, Pala. I found chiffon, cotton and taffeta during summer. They all are priced by weight so you can find lots of neat stuff inexpensively.
At first I created a skirt out of lightweight, burgundy chiffon piece. It is regular rectangle skirt. Chiffon fits perfectly for gathering so I used all the widhts I could get out of my fabric piece. This turned out very protean and easy garment, which can be easily resided with tops and accessories.


Vietimme 10.9 tyttöjen iltaa, johon valitsin asuksi uuden hameeni, suosikkiboleroni ja kukkasia. Meillä oli tosi hauskaa, teimme tex mexiä ja boolia. Leivoin valkosuklaa-mustikkakuppikakkuja ja nautiskelin tuttuun tapaani myös rommia! Hameen väri on luonnossa vähän ruskeampi, sitä on tosi hankala taltioida oikeanlaisena.

We had girls night last weekend, and I had my skirt, favourite bolero and flowers. We had super fun! We cooked tex mex and made punch. I baked cupcakes with white chocolate and blueberries and had rum as usually! The color of my skirt is a bit more brown in the flesh, it's a hard one to photograph just right.

Skirt and bolero: Handmade
Belts, shoes, necklace: 2nd hand
Flowers: Ebay


Etualalla yksi lempidrinkeistäni, Love Gun. Lasin pohjalle kunnon tujaus vaaleaa rommia, kippo täyteen Old Jamaican inkivääriolutta (myös Barr's on hyväksi havaittu) ja sekaan puristetaan mehut parista limettiviipaleesta. Jos rakastat oikeasti polttelevaa inkivääriä, tämä on juuri sinulle.
In the foreground is one of my favourite drinks, Love Gun. Start with fair shot of white rum, fill the glass with Old Jamaica ginger beer (Barr's is also a good choice) and squeeze a couple of lime slices into the drink. Try this if you love really fury ginger. 8 kommenttia:

 1. I love your bolero it looks beautiful. I also like complementing skirt.

  VastaaPoista
 2. Ihana asu! Pala kuulostaa tosi kätevältä konseptilta, kankaiden metrihinnat kun tuppaavat usein hirvittämään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta ^^ Se on joo vähän liiankin kiva kauppa, vaikea olla tekemättä heräteostoksia! :D

   Poista
 3. Hyvin pukee sinua tuo burgundinpunainen ja sopii myös kivasti syksyyn :) Love Gun kuulostaa myös herkulliselta, lime ja inkivääriolut, nam. Ite tosin tykkään miedommasta ginger beeristä, Schweppesin on perushyvä, mutta sitten vähän inkiväärisempi mutta ei liian tuju on Nokian Panimon Ginger Beer, toooodella hyvää. Vaaleasta rommista en ihan hirveesti välitä, mutta joku hyvälaatuinen, kuten Bacardi saattaisi toimia minullakin :) Tai sitten ihan suosiolla vodka tai gini, ronkeli kun olen rommien kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mulle ei toi Schweppes oikeen uppoa, eikä Hartwallinkaan. En oikeen erota niissä sitä inkiväärisyyttä, toi Old Jamaica ja Barr's on aivan eri tuotteita. Nokian kamaa taas en ole kokeillut, pitää muistaa seuraavalla kauppareissulla jos sattuisi jossain näkymään!

   Hihi, mä taas juon vähän kaikkea kunhan blendaa kunnolla :D Rommeista suosikkini on toi Captain Morgan, etenkin se hunajanvärinen Spiced Gold. Ihan älyttömästi en ole rommeja maistellut, mutta ne tummat ovat aika katalia. Ne ovat joko tosi hyviä tai ihan hirveitä! :D

   Poista
 4. Taas mä aloin kuolaamaan tota Love Gunia, mutta en muista koskaan kokeilla sitä xD ehkä kolmekymppisillä!
  Kiva asu, tuo ketjukin käy tuon hamosen kanssa sikahyvin ^^)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattis! :) Suosittelen, rommista saa kyllä kaikenlaista. Kokeilen ens kerralla jotain muuta!

   Poista