keskiviikko 31. elokuuta 2016

Pääasioita

Päähän on kivaa läntätä kaikenlaisia koristuksia, joten niitä olen aina välillä askarrellut. Ihan ensimmäisenä tein merenneitohatukkeen sinimustan korsettini ja tutuni kaveriksi. Tässä on sinamay-pohja, jonka reunukseen ompelin helmiä ja timangeja. Keskiötä varten maalasin simpukoita, liimailin helmiä ja kuorrutin koko systeemin glitterillä.
I love headdresses and stuff, so I've made some during summer. At first I made this mermaid headpiece to match my blue corset and tutu. I started with sinamay base and sew pearls and diamonds on outer edge. Then I painted some seashells, attached pearls and diamonds and decorated the whole thing with sequin.


Seuraavan tein lolitaa ajatellen. Halusin tehdä yhden aika tavallisen, mustan headdressin joka kävisi oikeastaan kaiken kanssa. Aloitin vähän kämmentä isommasta huopapalasta, johon ompelin rypytettyä sifonkia, tylliä ja tyllipitsiä. Viime silaus höyhenistä ja ruususta.
I made this one for my lolita wardrobe. I wanted one regular, black headdress that goes with anything. I started with felt base a bit larger than my hand, and sewed some gathered chiffon, tulle and tulle lace onto it. I finished it with feathers and rose.


Viimeisenä punk lolitaan kaavailemani pyöreä headdress. Mulla oli valmiina tuo pyöreä niittilätkä, jonka ympärille rypytin pehmeää pitsiä ja laitoin vielä ketjun. Tästä tuli aika hauska, tulee mieleen synkkä auringonkukka.
And at last round headdress I made for punk lolita. I already had that round studded thing, and I decorated it with gathered soft lace and chain. I like how it turned out, this looks like dark sunflower.

6 kommenttia:

 1. Niin upeita nuo kaikki! Jonkin tuollaisen askartelu on ollut itselläkin pitkään mielessä, mutta pelkään että sille olisi liian vähän käyttöä kun juhliakin sattuu omalle kohdalle niin harvoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän :> Ainahan voit tehdä jonkin melko pienen koristeen, joka istuu myös arkityyliisi! Musta on ainakin tullut hiuskoristehullu, laitan melkeen päivittäin päähäni kukkasen tai rusetin tai jotakin.

   Poista
 2. Vitsi, headdressit on kivoja. Mulla on varmaan viis keskeneräistä hattua tai headdressia, kun en saa aikaiseksi päätellä niitä x) Ehkä saan tästä inspiksen.
  Simpukat on söpöjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, tykkään kun näillä voi tuoda asuun paljon nostetta ja väriä! Pitäisi vaan hankkia peruukkeja, mun omiin hiuksiin saa kyllä viriteltyä kaikkea mutta koska hiusta on toistaiseksi aika vähän, jotkut hiuskoristeeni näyttävät vähän ylimitoitetulta :D

   Poista
 3. Taidokkaasti tehtyjä ja kauniita kaikki, ja tuosta vikasta tosiaan tulee mieleen auringonkukka :D Sellainen oikein kuolemallinen auringonkukka.
  Suosikki on tuo ensimmäinen, tykkään hirveästi turkoosista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kuuluu myös mun lempiväreihin!

   Poista