torstai 14. heinäkuuta 2016

More outfits

Kävin eilen kirpputorilla, ja ajattelin laittaa jotain kivaa päälle. En ole aikoihin käyttänyt Antichrist Superstar-hamettani, joten päätin ulkoiluttaa raasua hiukan. Tein ton joskus myöhäisteini-iässä kun oli kova Marilyn Manson-vaihe menossa. Helmaa kiertävät Mansonin lyriikat "I wasn't born with enough middle fingers / Here's your antichrist superstar" ja sivuissa on levyn salamalogot. En löytänyt kirpparilta muuta kuin yhden hiushärpäkkeen, mutta on siinäkin puolensa - koitan koko ajan tyhjentää kangaskaappiani. 
I visited flea market yesterday, and wanted to wear something nice. It's been a while since I last wore my Antichrist Superstar skirt, so I decided to take it for a walk. I made it on my post teens when I had huge Marilyn Manson-thing going on. On the hem I printed Manson's lyrics: "I wasn't born with enough middle fingers / Here's your antichrist superstar" and the record's logo on sides of the skirt. I did not find anything from the flea market except one hair accessory, but that's okay - I'm trying to sew something out of my fabrics.

Skirt: Handmade
Shoes, shirt and headbow: H&M
Spike collar: Ebay
All the rest: 2nd hand etc

Tuolla oli tosi kuuma, joten kirpputorin jälkeen päätin käydä uimassa. Laitoin rannalle sen hapsumekkoni, josta edellisessä postauksessa puhuin - tällainen se nyt
on! Se on mukavan vilpoisa ja kävelin uinnin jälkeen vielä keskustaan hakemaan saamani postipaketin. En ihme kyllä tappanut itseäni liukuportaissa noiden hapsujen kanssa, mutta jos niiden epäkäytännöllisyyden unohtaa niin tämä on aivan 6/5 vaate hellekäyttöön.
It was really hot out there, so after flea market I wanted to go swimming. On the beach I wore my fringed dress I talked about last time, and here it is! It keeps me nice and cool and after swimming I walked downtown to catch my post package. I even managed not kill myself on the escalator with those fringes, but if you forget that little impracticability, this is just perfect garment for the heat.

6 kommenttia:

 1. Tuo hapsumekko on kyllä ihana, mutta toivottavasti ei osoittaudu hasardiksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis oon aivan varma että noiden hapsujen kanssa käy vielä huonosti :D ajattelin lyhentää niitä viitisen senttiä, niin eivät enää laahaa maassa. Muutama vaaratilanne eliminoitu.

   Poista
 2. Ihania asuja, erityisesti rakastuin tuohon ensimmäisen kuvan paitaan! Toivottavasti hapsujen kanssa ei tule ongelmia! Itse olen nyt vasta pikkuhiljaa lämpenemässä niille muoti-ilmiönä, hidas kun olen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :3 Noita paitoja voipi vieläkin löytyä alesta. Ja on tosiaan supermukava kuumillakin keleillä, kun on viskoosia :)

   Mä en ole myöskään ennen tota mekkoa omistanut mitään hapsullista, ja on edelleen paljon hapsuasioita joista en oikeen välitä. Mutta joku helmasta hapsutettu bändipaita voisi olla ihan looginen seuraava valinta :)

   Poista
 3. Oi vitsi ♥ Ihan älyttömän upee toi hame, teksti on buenos! :D
  Ihania lookkeja, sopii sulle tosi hyvin. Mulle tulee niin hapsumekoista ysäri mieleen ja ne kaikki tuliaispaidat mitä sai kun sukulaiset kävi etelässä. Onneks ei nyt enää ihan niin tökeröitä versioita nykyään x)

  ~ Frillycakes ~

  VastaaPoista
 4. Kiitän :) Mulla oli tosi pitkään melkoisia ennakkoluuloja kaikkea hapsullista kohtaan ja en edelleenkään tykkää esim niistä laukuista, mut jokin tossa mekossa puhutteli! :D

  VastaaPoista