torstai 5. toukokuuta 2016

Kapteeni käskee

Vappuna tapahtuu aina kaikenlaista! On Beltane, kahden kaverin synttärit ja tänä vuonna Church of Satan täytti 50 vuotta. Mä lasken itseni ateistiksi, mutta tietenkin omaan yleistietoa ja kiinnostusta pakanauskontoihin liittyviä juhlia kohtaan. Beltaneahan pidetään hedelmällisyyden juhlana, ja vaikkei se mulla tietenkään konkreettisesti ilmene (heh heh) niin hedelmällisyys mitä töihin, ajatuksiin ja tunteisiin tulee on aina tervetullutta. Siinä olikin melkoisesti hyviä syitä juhlia, joten valmistin itselleni uuden merirosvoasun, otin käyttööni merirosvonimen Sinderella ja tinttasin kunnolla rommia! 
I'm always busy on May Day! On the same day is Beltane, birthdays of my two friends and this year also 50th anniversary of Church of Satan. I'm an atheist, but of course I'm interested in modern paganism and stuff. Beltane celebrates fertility and even though it does not concern me literally, heh heh (I'm sterile), I always appreciate fertility what comes to working, thoughts and feelings. I think that's enough good reasons for celebrating, so I made a new pirate outfit, started using my pirate name Sinderella, purchased a bottle of rum and got hammered!

Steampunk pirate oufit: Handmade by me
Valmistin kummituslaivahatun (jonka ristin välittömästi Black Pearliksi), boleron, hameen ja holsterin pullolle. Ompelu sujui kuin tanssi vain, kaikki meni kerralla nappiin ja prosessi oli kokonaisuutena erittäin miellyttävä. Vyö on lainassa Kostyymista ja se onkin täydellinen ripustettavia asioita varten. Sydänkukkaron ja pullon löysin kirpparilta. Pulloholsteri oli tosi hauska idea, ja herätin kanssaihmisissä hilpeyttä kun saapastelin kadulla helmat hulmuten ja pullo lanteella keikkuen :D Peruukki ei meinannut ihan asettua ja se onkin ihan päin petäjää näissä kuvissa. En ole oikeen kotonani pitkissä hiuksissa, mutta voisin ostaa uuden lyhyen mustan tukan jota käyttää silloin kun turkoosi sekoittaisi pakkaa liikaa. 
I made ship fascinator (and named it immediately Black Pearl), bolero, skirt and holster for bottle. Making the outfit went nice and smoothly, everything succeeded at first go and I found this process very pleasing. I loaned the belt from Kostyymi and it's perfect for hanging up things. I found heart shaped purse and bottle from flea market. Bottle holster was pretty cool idea and people were amused when I walked on the streets with my big hems and bottle on my hip :D I had problems with my wig, it just didn't want to settle down and it's awful in these photos. I don't feel myself with long wigs, but I want to purchase new short black wig that I can wear when my turquoise hair color is out of question.Ilta starttasi kaverin synttäribileillä, joissa rommi maistui. Tein blendausta varten kotitekoista inkivääriolutta, joka oli rommin kanssa mainio makupari ja lisäksi melkoisen katu-uskottava merirosvojuomana. Inkiväärioluen sekaan katosi puolet rommipullosta ja toisesta puolikkaasta sekoitin cuba libreä. Mä dokailen niin harvoin nykyään että kuvittelin keräileväni itseäni pöydän alta rommikestieni jälkeen, mutta saavutinkin sellaisen täydellisen humalatilan. Ihan 6/5! Synttäreillä oli tosi hauskaa ja niiden jälkeen suuntasimme baariin, jossa tanssahtelin pikkuisen Prodigyn tahtiin ja nauroimme frendien kanssa tuoppien äärellä. Sinderellalla olikin mahdottoman hauska ilta, johon mahtui seikkailuja aivan riittävästi. Tällä kertaa en juuttunut hissiin (kippis ja kulaus halloweenin muistolle), mutta monen mutkan kautta hoipertelin lopulta kotiin melkoisen rähjäisenä armottoman aamuauringon porottaessa täysin pilvettömältä taivaalta. Tietenkin sataman kautta. Otin pitkin matkaa virkistävää huikkaa rommipullostani, joka nyt sisälsi pelkkää vettä, enkä yhtään ihmettele että naapureita nauratti kun moinen ilmestys koikkelehti menemään kotikadulla. :D Oli aivan mahdottoman hauskaa, toivottavasti sinunkin vappusi meni mallikkaasti! 
We started the evening with my friends birthday party, and I loved my rum! I blended half ot the rum with home made ginger beer. It was delicious and also earned lots of street cred as pirate drink. The other half of rum turned into cuba libre. I don't get drunk too often nowadays, so I thought that after finishing my rum bottle I would be under the table. But nope, I still can stand so much booze that I was perfectly drunk :D 6/5! I had fun at the birthday party and after that we headed to the bar. I danced a bit with Prodigy and had great time with my friends and beer. Sinderella had a very jolly evening filled with adventures! This time I didn't stuck in the elevator (LOL halloween never forget), but after many turns I finally staggered to home, looking ragged under merciless morning sun shining from the cloudless sky. Of course through the harbor! I drank (water this time) from my pirate bottle all along on my way home and no wonder my neighbours laughed when they saw me lurching home :D I had so much fun, I hope you had great May Day too! 10 kommenttia:

 1. Oivitsi vähänkö hieno tuli tuosta laivahatusta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ^^ Seuraavaksi se pullolaiva sitten! :D

   Poista
 2. Niin upea asu, varsinkin tuo pääkoriste! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista :) Diggailen siitä itsekin!

   Poista
 3. Tosi upea asu, hameen sävy on makea. Laiva kruunaa kyllä kaiken. Enkä minä kyllä tajunnut miten muka on tukka huonosti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :3 Joo iskin heti silmäni tuohon kankaaseen uudessa kangaskaupassa, tiesin heti että siitä tulee jotain yarr-hommia :D Toi peruukki siis on ehkä vähän pieni ja sen alta tuli välillä omia haivenia, jotka kieltäytyivät pysymästä peruukkisukan alla. Ja otsis ei ihan asettunut myöskään.

   Poista
 4. Iik, mistä tuollaisia pieniä laivoja saa? :D mun on jo ikuisuuden pitänyt tuunailla itselleni vastaava, mutta paattia ei löydy!

  Asu on upea <3

  Kuulostaa megahauskalta vapulta! Itsellä se oli ihan ok, mutta sain siivoussakot junassa kahvin kaaduttua, ja yksi seurueestamme oli ympäripäissään räyhäämässä kaikille, niin nämä hiukan laskivat tunnelmaa :F

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin ton sellaisesta yhden ja kahden euron krääsäkaupasta, mulla on sellainen kutina että tuollaisia saa matkamuistoja myyvistä kaupoista myös :D Ja jos ei muualla näy niin ebayssa on varmasti! Maalasin tuon itse mustaksi.

   Kiitos kovasti :) Harmi ettei siellä mennyt ihan putkeen, onneksi bileitä ja vappuja tulee aina uusia!

   Poista
 5. Oi wau! :D
  Aivan mahtava lookki ja voin kuvitella sut tepastelemassa pullo keikkuan! x) On se vaan hienoa että joskus kaikki ompelu sujuu mallikkaasti, eikä tarvtise heitellä ärräpäitä pitkin projektin kulkua.

  ~ Frillycakes ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :3 Mä oon ompeluhommissa tosi kärsivällinen ja alan kiroilemaan vasta ihan viimeisenä, mutta kieltämättä kivaa kun joskus menee tosi sujuvasti!

   Poista