lauantai 20. kesäkuuta 2015

Ponihomoilua ja hattaraa

Kävin sitten lopultakin elämäni ekassa lolitamiitissä, kun sellainen Lahdessa järjestettiin! Mua ehkä vähän jännitti, kun en aina koe oloani mukavaksi 100% loleissa, mutta lauantaina oli selvästi mun päiväni ja tulin siihen tulokseen, että haluan harrastaa täyttä tälläytymistä useamminkin! 
I visited my first lolita meet up in my hometown! I was a little nervous first, because I don't always feel 100% comfortable in lolita, but Saturday was my day and I wanna do this more often!

Miitti oli pölön ja pukukoodina oli sweet. En omista mitään pastellista, mutta miitin järjestäjältä asiasta kysyttyäni aion ensin mennä popparimekossani, onhan se nyt melkoisen söötti oikein asustettuna. Mutta viikkoa ennen miittiä ehdin kuin ehdinkin saada tilaamani My Little Pony-kankaan, joten pistin ompelukoneen laulamaan ja tekaisin vaaleanpunaisimman mekon, jota vaatekaappini sietää. Tämä oli multa tosi rohkea temppu, sillä en ole pukeutunut vaaleanpunaiseen juuri edes lapsena ja se on yksi niistä väreistä mikä mulle ei vaan sovi kuuluisan possuefektin takia. Naamiaisasut ja cosplay on asia erikseen, mutta arkityyliini tai lolitaan se tuntui aika kyseenalaiselta valinnalta. Mietin monta kertaa ennen "buy it now" klikkaamista, että mitä helvettiä oikein mietin. Mutta halusin kuollakseni yhden poniprintin ja loput olivat niin räikeitä sateenkaarisia Huumeiden Taikaa-oksennuksia, että päätin antaa mennä. Ja mustan kanssa asustettuna tästä tulikin oikeen ihana!  Mekossa on kahta erilaista pitsiä ja vyötärölle ompelin vielä nauhan tuomaan lisäkontrastia. Uhrasin vielä yhden Pinkieistäni kaulakoruksi.
Dresscode was sweet lolita. I don't own anything sweet, but arranger of the meet-up was okay with a black and cute outfit, so I thought my pop corn dress would do. But week before meet-up I got My Little pony Fabric, so I sewed like maniac and the result was the most pink dress my wardrobe can handle. This was very brave from me, because I did not dress in pink even when I was a child and pink does not fit me, I look like a pig. Before I committed to buy the fabric, I wondered what the hell I'm thinking. But I wanted one pony print so much that I just did it. And it turned out so nice when I mixed fabric with black! I used two kind of lace and made the waistband from black fabric to create more contrast. I even made matching necklace from one of my blind bags.Söimme ensin Oskarin Pihassa herkkuja ja sen jälkeen siirryimme kaupungissa vierailleeseen tivoliin. Sain hattaran!! Röyhelöiset olivat hyvin ihania ja oli kivaa tutustua uusiin tyyppeihin, eihän mulla kavereissa lolitoja olekaan. Oli ihan prinsessaolo ja vastaantulijat vaan hymyilivät meille! Yleensä lahtelaiset eivät hymyile... paitsi pahankurisesti :D Sitten käväisin Jousian kanssa yhdessä huisissa tivolilaitteessa. Siis mä rakastan huvipuistolaitteita, ja niitä hurjia nimenomaan. Mutta tällä kertaa yliarvioin oman höykytyksensietokykyni näin kylmiltään ja kiljuin suoraa huutoa kun koura viskeli kohti taivaita ja ylösalaisin. Olisi ollut hauska katsella Lahtea yläilmoista, mutta horisontti pyöri niin villisti ettei siitä mitään tullut. Mutta oli se vaan hauskaa! Kouran riepoteltua kiharani sekaisin kävimme vielä Sinuhessa syömässä lisää herkkuja. Mahtavia tyyppejä ja kivaa ajanvietettä, haluan käydä miiteissä useamminkin! 
At first we visited at Oskarin Piha and ate lots of treats, and then we visited funfair. I got a cotton candy!! Other lolitas were so lovely and getting to know each others was cool, since I don't have lolita friends.I felt like a princess! Then I visited one of the rides with Jousia. I love rides of amusement parks, and that one was fierce and we screamed like hell and it messed up my curls, but that was fun and fine because we went to Sinuhe to eat more treats :D Wonderful persons and nice way to spend time, I wanna visit meet-ups more often!


Dress, blouse and headdress: made by me
Bag: AP
Shoes: Demonia
Tights: Lindex
Necklace: modified blind bag


4 kommenttia:

 1. Oi onpa suloinen kangas ja olet muutenkin ollut todella kauniina liikenteessä ^_^ tuollaiset miitit on varmaan hirmu kivoja ja samalla myös hirmu jännittäviä :)

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia! Oli joo tosi hauska miitti ja nyt vaan odotan seuraavaa!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana ponihomoilumekko ♥ Hirveä ponikuume itselläkin xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin mullakin, mieli huutaisi muutamaa pehmoa ja figuurisettiä mutta ton mekon kustannusten jälkeen en vähään aikaan kehtaa ostaa mitään :D

   Poista