torstai 19. helmikuuta 2015

Let's save, kupo!

Desulauantai alkoi aika väsyneesti, aikaiset aamut eivät vaan ole mua varten. Aloitin päiväni vaihtamalla cossiin conissa. Mulla oli vähän ongelmia siipien kanssa, jouduin tekemään niihin pienen viritelmän ja sen takia missasin aamulla pari luentoa. Se harmitti, mutta sitten päätin vetää syvään henkeä. Inhoan yli kaiken kiirettä ja coni on viimeinen paikka jossa haluan aikatauluttaa minuutilleen. Menin siis syömään hyvän lounaan Lastuun ja sen jälkeen kuljeskelin pari tuntia ympäriinsä kuvaten cossaajia, ja johan alkoi tuntua paremmalta ja siltä, ettei coni mene hukkaan. 

Moogleani ihasteltiin kovasti ja tosi kiva puku tästä tulikin! Pätevä yleiscossi, jos joskus satun menemään coniin johon en syystä tai toisesta saa tehtyä jotain muuta cossia. Kaiken huipuksi tämä on päällä mukava ja ainoa mitä pitää varoa tosissaan on valkoinen väri. Cosplay on tosiaan harvinaisen koukuttava harrastus, nyt haluan jo tehdä lisää pukuja!

Mekko, siivet, panta jossa korvat ja pompula sekä save-menu: itse tehty 
Kengät: eBay/tuunattu
Sukkahousut ja peruukki: eBay

Ja katsokaa miten söpöjä lajitovereita löysin! Moogle on hahmo, joka sopii ihan kaikille ja on kiva, kun sen voi toteuttaa niin monella eri tavalla. Heillä oli ihanat pehmoiset tassutkin!


Ohjelmaakin coniin mahtui: brony.fi-miitti, cosplaykilpailut, huumeluento ja eroguro-luento. Myyntipöytäsalissakin pyörähdin ja ostin mukaani Kuroshitsujin ekan tuottarin. Mulla oli ihan lista animesta, mitä toivoin löytäväni, mutta Kuroshitsuji oli ainoa jota oli tällä kertaa myynnissä. Illalla tietysti maisteltiin vähän olutta. Iltabileet olivat niin täynnä, että siellä kävin vain pyörähtämässä - tulin siihen tulokseen, että en jonota 7,5 euron kaljaa puolta tuntia, ja kuumakin oli, joten siirryin ihanan tilavaan ja hiljaiseen Lastuun. Lauantai jäi viimeiseksi päiväksi conissa, sillä sunnuntaina oli Slipknotin keikka ja aamulla olin niin kuollut, etten millään jaksanut mennä ennen puolta päivää hakemaan paikkalippuja AMV-kisaan. Se olikin ainoa mitä olisin sunnuntaina tahtonut katsoa, ja kilpailijoiden videot ovat jo suurimmaksi osaksi nähtävissä youtubessa.
 Cosplaykisojen ehdoton suosikkini oli Panty and Stocking with Garterbelt-duo! Sarja on yksi suosikeistani, ja kisaajat olivat todella esikuviensa näköisiä ja oloisia kaikin puolin. Hienoa että sijoittuivat! Olisin tahtonut hypätä pystyyn ja alkaa tanssimaan D-city Rockin tahtiin, se kun on mielestäni varmaan paras animebiisi ikinä, mutta muistin sentäs hyvät käytöstavat ja 1000 muuta yleisössä istuvaa jotka tahtoivat katsoa kisaa rauhassa. Olen itse haaveillut cossavaani Stockingia vielä joskus ja leikitellyt tismalleen samalla esitysidealla: D-city Rock pyörimään ja lavalle heilumaan ilmakitaran kanssa. Nyt mun täytyy keksiä jotain muuta :D 

Slipknotin keikka btw oli jälleen kerran upea. Tämä oli kuudes kerta, kun näin bändin. Miehistönvaihdokset vähän arveluttivat, Joey oli lempijäseneni ja Paulin kuolema oli iso menetys, mutta uudet miehet (joiden nimiä en edelleenkään tiedä) osasivat asiansa ja bändi piiskasi yleisön hyvään vauhtiin. Toimii edelleen, ja aion mennä seuraavallekin keikalle, En ole ikinä ollut niin isossa pitissä kuin tuolla! Tappelin itseni ihan henkihieveriin. Keikkalook oli tietysti yksinkertainen ylenpalttista riehumista ajatellen, edes tutu ei kärsinyt vaurioita ja herätti lievää hilpeyttä pitissä. Keesini näyttää väärästä valosta johtuen ihan harmaalta mutta kyllä se sininen edelleen on :D


Nyt mulla on ihana loma, kaiken kaikkiaan melkein kaksi viikkoa. Siis rakastan työtäni, mutta kerkesin paahtaa vuoden töitä ilman paria päivää pidempiä vapaita (no joulun aikaan oli viikko, mutta se ei vielä tuntunut ihan riittävältä) ja se alkoi jo tuntua jaksamisessa. Työtä kun joutuu ajattelemaan myös vapaa-ajalla ja lisäksi yhtäjaksoisten lomien suunnittelu on ollut haastavaa, meitä kun on tasan kaksi ihmistä pyörittämässä koko valtavaa puvustoa ja pitää aina ottaa toinenkin osapuoli huomioon. Nyt ajattelin siis vain keskittyä lepäämiseen, nähdä ystäviä ja syödä hyvin :D Kieltäydyn ajattelemasta edes ompeluita, kankaat eivät katoa kaapista mihinkään ja voivat kyllä odottaa kunnes saan univelat makseltua takaisin. Lisäksi sain sopivasti viime viikolla PS3-konsolin monen vuoden  haaveilun jälkeen, joten vapaa-ajan viettoon on tasan yksi ratkaisu: Final Fantasy X! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti