sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Lumikki ja pari muuta

Kappas, kameran muistikortin siivous kannattaa. Mähän olen saanut töissä jotain aikaan! Kuten pari kellohametta 50's-kemuihin......tutun (näitä on eri värejä, tein itse pinkin lisäksi vihreän ja yksi työharjoittelijoistani oranssin, turkoosin ja keltaisen - aivan loistavia 80- ja 90-luvun bileisiin, joihin nämä omittiin saman tien :D)...


...ja Lumikin! Yläosassa meni sata asiaa pieleen, jotka riepovat ihan todella ja mietin että kehtaako tätä missään esitellä :D Mutta menkööt. Nyt olen taas viisaampi mitä tulee vaijerikauluksiin ja viilloshihoihin. Meillä on olemassa pienempi yläosa, joten hameesta tein säädettävän.
Kuvat: Maria Loikala ja Anne-Mari Kuronen

Kesken työpäivän ei aina jaksa järjestää sen kummoisempia kuvaussessioita, joten näistä näkee ettei vaatteiden oikeaoppiseen asustamiseen ja meikkaamiseen ja sen sellaiseen ole juuri panostettu. Yritän kyllä kiinnittää niihin jatkossa enemmän huomiota, tekisi hyvää sekä vaatteille että portfoliolleni. 

Tällä hetkellä väsäilen sirkushenkistä kokonaisuutta ja lisäksi tekeillä on tuoreimman työharjoittelijani kanssa yhteisprojekti nimeltä Hatuntekijä. Ja kotona cosplayn nikkaroiminen jatkuu, enää olisi itse mekko ommeltavana. Palaillaan taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti