sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Can you smell the witch?

Halloweenasuja töihin suunnitellessani huomasin yhden selvän puutteen: niissäkään ei ollut yhtään XL-kokoista. Päädyin tekemään melko klassisen noitamekon, sillä samantyylisiä organzahetalejuttuja on koko rivi pienemmässä koossa. Meiltä myös löytyi violettia ja mustaa samettia, jotka olivat omiaan tätä mallia ajatellen.
Tämän tekeminen oli tosi yksinkertaista, helma ja hihat ovat pelkkää neliötä ja sopiva yläosan kaava löytyi valmiina varastosta. En välittänytkään jäädä nyhräämään, usein työjutut syntyvät yhdessä hujauksessa. Reissuun mekko ei vielä lähtenyt, mutta nyt on taas yksi pukuhuoli vähemmän!
Viime aikoina olen ollut vähän laiska omien ompelusten kanssa. Sain kyllä uuden, uljaan alushameen ja jälleen yhden tutun tehtyä. Aloittelin myös sen kaveriksi sopivaa korsettia, sen esittelen viimeistään Desucon Frostbiten aikoihin. Harkitsin cosplayta coniin, mutta aika ja rahatilanne eivät ihan anna myöten. Ehkä vielä joskus! 
Perjantaina olinkin viihteellä uuden tutuni kanssa, käytiin ensin työporukan kanssa syömässä ja sitten lähdin riekkumaan baareihin ystävättäreni kanssa. Löysin aivan täydellisen korsettipaidan Ginasta! Ostelen melko vähän vaatteita halpiskaupoista ihan sen eettisenkin puolen takia, mutta aina välillä löytyy jotain mitä ei vaan voi ohittaa. Tuo on paras vyötärökorsettien kanssa, mutta toimii loistavasti myös kokokorsettien kanssa - lisäksi se tarjoaa suojaa korsetin kainaloille, kun hikoilen välillä reippaasti. Olin btw erittäin tyytyväinen tukkaani perjantaina. Tuo "kasarirokkikeesi" on melko vaivalloinen laitettava verrattuna niihin malleihin, joita harrastan useimmiten: perinteinen luotisuora ja sotkuinen torttu. Se vaatii paljon enemmän asettelua ja näpertämistä, ja oma keesini on turhan ohut - lopputulos saisi olla paljon pörröisempi ja muhkeampi. Mutta on se vaan onnistuessaan niin hieno, että innostun aina välillä kokeilemaan! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti