perjantai 2. toukokuuta 2014

Vappu

Tällä kertaa näytillä on pääasiassa vanhoja töitä. Vappuna tuli juhlittua kunnolla, ja kyllähän sitä välillä on kivaa pistää kuvia bilelookista. Vappuaatto oli vielä ihan normaali työpäivä, ja tietysti töissä sai pukeutua juhlan kunniaksi hauskasti! Päädyin tutuun ja pikkusilinteriin. Asiakkaita huvitti :D


Seuraavana päivänä oli sitten kello kuuden herätys toisen työn takia, joten aattona olin tylsä ja menin aikaisin nukkumaan. Mutta vappupäivän iltana lähdin sitten radalle tyttöjen kanssa  Olin ostanut aikaisemmin jotakin täysin erilaista: vartalonmyötäisen pikkumustan. En käytä tällaisia ikinä, sillä pidän enemmän isoista helmoista ja hörhelöistä, ja kun tuota pötsiäkin on siunaantunut, niin muotoja nuolevat mekot eivät aina tunnu mukavalta. Mutta tämä yksilö on hyvin leikattu ja jämäkkää kangasta, joka ei pureudu kaikkiin kropan makkaroihin, joten sopii vartalolleni yllättävän hyvin. Sitä voi piristää vyötärökorsetilla, kuten nyt tein. Jalassa olivat minulta-minulle-joululahjakengät, Demonian Abbeyt ja Seppälän sukkikset (jotka ovat ihanat, mutta revin ne jo samana iltana - syy, miksen juuri koskaan käytä sukkahousuja :D). Lisäsin vielä silmäkulmaräpsyt, jotka olivat hätäratkaisu: typerät höyhenripset olivat kyllä hienot, mutta ripsinauha oli niin jäykkää, ettei se taipunut silmiini millään. Pistin siis sen palasiksi ja liimasin vain pieneet hetaleet silmäkulmiin. Nekin olivat kyllä kivat!

Leivoin Baileys-kuppikakkuja, olivat hyviä. Siirryimme vielä baariin tanssimaan, ja oli tosi kivaa! Käyn melko harvoin ulkona, sillä tahdon käyttää rahani baarien sijasta vaatekaappiin, festareihin ja muuhun sellaiseen. Mutta välillä kunnon irroittelu on paikallaan.
Paartyy
Tukkakuva.
Viimeisenä kuva uudesta korsetistani. Kuvan ottohetkellä sirkat vielä puuttuivat, mutta nyt nekin ovat paikallaan. Tykkään tästä! Oli pakko saada yksi kiinanbrokadiviritelmä kaappiin. Kuvaa päällä tulossa myöhemmin.


2 kommenttia:

  1. Hyvin sopii myös tiukempi mekko ja totta on että korsetti piristää asua :) Hii, mulla on samat sukkikset, se on kyllä ihanat!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kehuista! Mun vartalo on aika haasteellinen, on kivaa kun tulee näitä oivalluksia asuista jotka sopiikin odotettua paremmin. Yleensä noiden XL-valikoimien vaatteet ei pue mua yhtään, kun ne on sellaisia hemuleita. Onneks poikkeuksia löytyy, toi on hyvä perusmekko sellaisenaankin. Haluaisin ostaa noi sukkikset uusiksi ja opetella elämään niiden kanssa kuin lady, enkä kuten perusminä = rytinällä päin karmeista törröttäviä nauloja, revenneitä kynsiä ja teräviä kulmia :D

    VastaaPoista