maanantai 6. tammikuuta 2014

Lunastus

You got me so wild 
How can I ever deny? 
You got me so high
So high I cannot feel the fire
And you keep telling me
Telling me that you'll be sweet
And you'll never wanna leave my side
As long as I don't breake these...

Promises, and they still feel oh so wasted on myself 
(Nero - Promises)

En yleensä harrasta uuden vuoden lupauksia, vaan lupaan pyhästi olla lupaamatta yhtikäs mitään. Nyt päätin kuitenkin luvata ompelevani hirmuisesti. Jokseenkin tarpeetonta, sillä tekisin niin joka tapauksessa. Tätä lupausta on aika mahdoton rikkoa, ellen sitten onnistu katkomaan molempia käsiäni.
Koska kangaskaappini pursuilee, kiitos minulta-minulle-lahjakankaiden ja iskän joululahjaksi antaman eurokankaan lahjakortin, päätin viikonlopun ratoksi askarrella pari hametta. Taas. Tämän jälkeen kaappiin ei taida enää montaa mahtuakaan, mutta teen niitä silti! Ongelmani on aina ja ikuisesti arkivaatteiden puute, on vaan niin kivaa väsätä jotain tyllihameita ja korsetteja ja unohtaa tylsät ja käytännölliset vaatteet tyystin. Nämä yksilöt ovat kyllä kaukana tylsästä, värit ovat ihanat. Molemmat ovat rakenteeltaan samanlaisia ja tehty siitä tutusta puuvillasta. Olen näihin tyytyväinen, ainoa mikä pitää vielä korjata on vihreän hameen helmapitsi. En huomannut ommelleeni sen vinksalleen, mutta kamerani salama paljasti kämmini.

Aloitetaan pinkillä! 


Oli ihan pakko ostaa tuota pinkkiä, se on kuin karkkia. Hame on laskostettu vyötärökaitaleeseen, ihan vaan suorakaidetta taas vaihteeksi. Alan toistaa itseäni, ehkä joskus teen toisenkin mallisia. Helmaa kiertää tuollainen kukallinen brodyyri. 


Tästä tuli aika söpö. En onnistu piiloutumaan keneltäkään tämä päällä, mutta ehkäpä annos kirkkaita värejä ei ole pahitteeksi ihanan sateisessa ja pimeässä talvisäässä.

Ja sitten vihreää: 


Tuo näyttää aika pöljältä mallinuken päällä, nukkeni on jotain XS-kokoa ja hame taas mitoitettu omalle XL-ahterilleni. :D Hame on niin muhkea, että tunnen ihan hukkuvani siihen! Kauhea kangasmeri. Tämäkin on rypytettyä suorakaidetta ja helmassa on kapeaa venetsiapitsiä, mutta tein tähän myös kuminauhakujat sivusaumoihin. Kurttasin hametta hieman, eikä lopputulos ole yhtään hassumpi:


Tämän kanssa voi vilkutella alushameita jos huvittaa. 
En ole vielä osannut päättää seuraavaa projektia Suuruuden rinnalle. Tiedän sen, että kaapissani on kahta uutta, ihanaa printtikangasta, joista toisen esittelen Suuruuden rinnalla. Jotain kyllä varmasti syntyy ennen kesää, nämäkin valmistuivat hyvin äkkiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti